Teknologi Faire

Den 15. april vil Genforeningsparken, Folkehjem og Aabenraa Bibliotek boble af liv! Der vil være kemishow, robotkamp og workshops til børnene, oplæg med TV-darling David Guldager og Analogiserings-styrelsen samt muligheden for at prøve velfærdsteknologi til de voksne og meget mere!

 

Vil du opleve og høre om teknologier, der kan hjælpe dig, dine forældre eller andre pårørende i hverdagen? Så kom forbi den 15. april og hør mere! Der vil være rig mulighed for, selv at afprøve hvad det såkaldte velfærdsteknologi kan for netop dig!

Du kan prøve en masse forskellige teknologier lige fra SOSU-Syds træningsdukker over en robot der kan vaske dine vinduer. Lige fra computerspil, der kan træne din hjerne til en robotkat, der kan reducere angst.

 

Find programmet og læs mere om dagen på Aabenraa Biblioteks hjemmeside ved at klikke her. 

Kach-snak om Teknologi

Vi byder på en god snak og paneldebat om velfærdsteknologi mens der serveres hvejekach (franskbrød) med ost og kaffe. Hør hvad dine lokalpolitikere tænker om velfærdsteknologi. Sammen med FOA , seniorrådet og Abena vil de stille skarpt på, hvor vi er på vej hen og svare på netop dine spørgsmål.

15. April 2023 kl. 10-11

Kongesalen, Folkehjem